Carnisseries Ca d’Antema

A Ca d’Antema, amb més de 200 anys d’antiguitat com a fonda, carnisseria i botiga de queviures, va agafar-ne el relleu la padrina Maria Mora, continuant la fonda i la carnisseria, que aleshores es veia afavorida pels treballs de les centrals hidroelèctriques de la Vall fosca.

Va estar al capdavant uns 50 anys fins a agafar-ho la seva filla Pepita Agulló. Cap a l’any 1979 va passar en mans del seu marit Miquel Peró Canut, dedicant el seu temps només a la botiga i a la criança de vaques de carn, gendre i sogra treballaven conjuntament i a causa de la gran demanda, es van decidir a tancar la fonda per donar més impuls al negoci de la cria i venda de vedella i altres productes derivats.

Cap a l’any 1986, el fill de Miquel i Pepita, Josep Peró Agulló es va casar amb Dolors Toló Cierco i junts van continuar regentant el negoci de carnisseria, queviures i criança de bestiar i formant una família de tres fills fins a l’actualitat.

Avui en dia, tots tres fills es dediquen conjuntament a tirar endavant els diferents negocis de Ca d’Antema. Actualment engreixen els vedells i els venen a les seves carnisseries.

Ca d’Antema té tres carnisseries, a la Pobleta de Bellveí, a la Plana de Mont-rós i a Llavorsí.

 Pobleta de Bellveí Carrer Portal Pobleta Bellvei,3, 25513 La Pobleta de Bellveí, Lleida La Plana de Mont-rós Camí la Plana de Mont Ros, 25510 La Plana de Mont-Ros, Lleida Llavorsí C/vall d'Aran, 11, 25595, Lleida
Com arribar-hi (Google).

http://www.cadantema.com/

Pin It on Pinterest

Comparteix | Comparte