Involucra’t en la promoció del territori.

L’objectiu del projecte Carndelspirineus.cat és donar a conèixer, promocionar i divulgar les característiques i beneficis de la carn de boví autòcton produïda als Pirineus.

Tenim el coneixements i la determinació per fer-ho. Ara estem buscant la col·laboració dels agents econòmics i promotors turístics per portar-ho a terme.

T’oferim co-organitzar els tallers i activitats per professionals, per adults i per a nens a diferents llocs del territori. Segons la teva aportació podrem variar el nombre de tallers i realitzar-los en diferents fires temàtiques. Fins i tot, si trobem el finançament podrem portar aquests tallers a una fira sectorial.

Ajuda’ns a donar visibilitat i connectar el territori. Pots fer-ho de diverses maneres:

 • PATROCINADOR BRONZE: 1250€  taller temàtic + sessió de divulgació i participació del projecte Carn dels Pirineus.
 • PATROCINADOR PLATA: 2500€  2-3 tallers temàtics + sessions de divulgació i participació del projecte Carn dels Pirineus.
 • PATROCINADOR OR: 5000€  3-5 tallers temàtics + sessions de divulgació, participació del projecte Carn dels Pirineus i participació en fira temàtica
 • PATROCINADOR ESTRELLA: Més de 5000€ participació en fira sectorial (demana més informació)

Aquestes sessions ens ajuden a:

 • Connectar i detectar necessitats dels ramaders, restauradors i altres actors del sector a la zona.
 • Explicar el projecte al territori.
 • Donar a conèixer la gastronomia i els restauradors que utilitzen aquest tipus de carn.
 • Donar a conèixer els productors de carn bovina dels Pirineus.
 • Realitzar un mapatge dels ramaders, restauradors i altres actors del sector a la zona.

Col·labora o demana més informació a través de la Núria Panella al telèfon (0034) 972 630 052 o a través del correu electrònic nuria.panella@irta.cat.

Activitats i tallers:

Per al sector professional:

 1. Taller de maduració de la carn: destinat principalment a carnissers. El taller inclou una introducció teòrica de la maduració de la carn acompanyada d’un tast de carn madurada amb 3 mètodes diferents. Durada: 2h
 2. Taller d’especejament d’una canal bovina. El taller inclou l’especejament d’una canal de boví amb un carnisser expert. Durada: 3h.

Per al públic general:

 1. Taller per conèixer races bovines: el taller inclou un recorregut per les races bovines produïdes en el territori, i finalitza amb un tast de carn de diferents races. Durada: 2h
 2. Taller d’hamburgueses creatives: acompanyats d’un xarcuter professional, es faran hamburgueses creatives amb carn de races bovines produïdes al Pirineu.
 3. Boví-turisme: Visita guiada a explotacions amb un tast guiat de carn cuita a la brasa al finalitzar la visita. Durada: 4h (un matí)

Per al públic infantil (4 – 8 anys):

 1. Taller d’hamburgueses: inclou l’elaboració i el tast de les hamburgueses elaborades. Durada: 3h
 2. Coneixem les races? El taller inclou activitats per conèixer diferents races bovines (incloses les races que es crien als Pirineus).

Fires:

Possibles fires on es poden fer els tallers i sessions de divulgació i participació:

 • Fira de la Puríssima de la Vall de Camprodon
 • Girobeer
 • Fòrum gastronòmic
 • Fira de la vedella

  Pin It on Pinterest

  Share This