Ramaderia Cal Tomàs

Fa més de 100 anys que a Cal Tomàs ens dediquem a la ramaderia i a l’elaboració d’embotit de porc. Hem heretat els valors i els coneixements dels nostres avantpassats i ens apassiona la feina que fem.

Després de dues generacions servint en la nostra carnisseria a la Pobla de Segur, la tercera i la quarta generació va decidir traspassar el negoci i començar a comercialitzar els nostres productes on-line. Així, els fem arribar als millors restauradors, carnissers, xarcuters, i a casa dels paladars paladars més exigents.

Nosaltres mateixos cultivem, i per tant, a més a més som agricultors. Dels nostres prats obtenim el farratge que serà una part important de l’alimentació dels vedells. Des dels set als deu mesos els alimentem amb unifit, una mescla de farratge i cereals també ecològics, i a partir dels deu mesos incorporem pinso ecològic a la seva alimentació.

Som al Pallars Jussà, Pirineu de Lleida, on hi tenim la botiga, l’obrador, la granja i els prats on pasturen les vaques, i des d’aquí arribem a tot arreu!

 C/ Doctor Casanovas 14 25500 Pobla de Segur Pirineus de Lleida
Com arribar-hi (Google).

http://www.ecologicaltomas.com

Pin It on Pinterest

Comparteix | Comparte