Restaurant Casa Masover

uira és un petit nucli urbà de la vall de Manyanet que temps enrere havia arribat a tenir fins a sis cases. Una d’aquestes era Casa Masover que va ser adquirida per la família Palau, els nostres repadrins, a principis del segle XIX. Tot just quan els padrins, el Ton i la Maria, veien com la majoria de veïns marxaven del poble i de la vall cap a les grans ciutats, decidiren construir una nova casa per quedar- se a la vall i continuar endavant amb el bestiar i les seves terres.

Aquella nova casa on vivien el Ton i la Maria, els padrins, i el Tonet i la Merçè, els nostres pares, al 1986 es va convertir en una Casa de pagès o Agroturisme, sent pioners en aquest tipus d’allotjaments al Pallars Jussà i sobretot apostant per les possibilitats de la nostra humil i tranquil·la Vall. No obstant la família va continuar i continua lligada a la terra i al bestiar com a pal de paller i eix vertebrador de tota l’activitat.
A principis dels 90 es va inaugurar el Restaurant Casa Masover i al 2001 va concloure la construcció dels Apartaments Turístics. Durant aquesta dècada, la tercera generació es va incorporar a l’activitat empresarial amb el Josep (a la cuina), la Montse (casa rural) i el Toni, que al 2010 va inaugurar el Centre eqüestre Vall de Manyanet.

Al Restaurant Casa Masover trobareu una cuina tradicional amb pinzellades d’autor. Tenim com a pal de paller la cuina de la padrina, però a la vegada l’hem matitzat per tal de modernitzar-la i fer-la més atractiva a la vista i al paladar.  Aprofitem les darreres tecnologies, com el buit, per a cuidar, mimar i treure el millor rendiment dels productes, per tal que ho gaudiu com mai a casa nostra.C/Únic, s/n 25555 Buira (Lleida)
Com arribar-hi (Google).

http://www.casamasover.com/


D'on ve aquesta carn?

Ramaderia Casa Masover

Pin It on Pinterest

Comparteix | Comparte